Home
NL
bedrijf
restauratie
onderzoek
taxatie
referenties
symposium / lezingen
workshop
fine art
contact
DE
FR
ENG
SP
Margareta de Heer (1600 - 1665) gouache/arabische gom op vellum - voor de behandelingKunstwerken kunnen getaxeerd worden voor een indicatie van veilingwaarde, verzekeringswaarde of vervangingswaarde. U kunt een digitale foto e-mailen naar info@joannahofft.nl, met de vermelding van de (mogelijke) kunstenaar, de mogelijke signatuur, het gebruikte materiaal (paneel/doek/koper/papier) en de afmetingen van het kunstwerk (hoogte x breedte in cm.) zonder lijst. Alle bekende herkomstgegevens zullen het eventuele onderzoek bespoedigen.
achterzijde - voor de behandeling
Naast onze expertise bespreken wij zo mogelijk de kunstwerken met diverse onafhankelijke experts binnen de kunsthistorische wereld en onderzoeken de werken op het Rijksinstituut voor Kunsthistorische Documentatie in Den Haag, via het Art Loss Register en diverse zoekmachines voor de eventuele opbrengst van het werk in het verleden.

Dit geschied tegen een uurtarief, BTW kosten en een reisvergoeding. Hierbij ontvangt u een volledig rapport met beschrijving, digitale reproductie, verschillende taxaties en eventueel restauratie advies.
Tevens kan er een voorstel voor interne verkoop gemaakt worden.

tijdens de behandeling - fragment


na de restauratie